PERSONLIG TRÄNING

Vill du komma igång med mer vardagsmotion eller träning? Hos Måbrarummet kan du få stöd med träningsinspiration och hur du kan komma igång att träna hemma, ute eller på gym. Med eller utan redskap. Vi krånglar inte till det.

Jag har under åren jobbat i ett flertal projekt där den fysiska aktiviteten varit en viktig del för att de jag coachat ska öka sitt välmående. Jag vet också att det många gånger kan vara ett jättestort steg att komma igång. Att ta tag i det. Att bestämma sig. Att hellre vänta till en annan dag. Det är just dig som jag brinner lite extra för att inspirera och motivera.

För tänk nu om en annan dag faktiskt är idag. Att i dag är dagen då du bestämmer dig. Det som gör att du tar steget till en möjlighet att må bättre, om det så väl gäller att komma igång med träning eller att äta hälsosammare, eller en kombination av båda. Tillsammans kan vi göra att steget blir lättare att ta.

Börja med att skicka ett mejl till Måbrarummet för att boka en kostnadsfri konsultation, så har du redan tagit första steget och du är igång. Därefter bestämmer du hur du vill gå vidare och vilket stöd du behöver.

Träning och träningsinspiration genomförs av mig – Ulrika Malmesved – som är personlig tränare hos Måbrarummet.

Vill du träna inne så besöker vi Friskis&Svettis i Lidköping på din PT-tid. Vill du sedan träna där på egen hand finns flera alternativ till träningskort hos Friskis&Svettis.

Licens

Jag har PT-utbildning från The Academy och är även innehavare av Friskvårdsföretagens licens som PT.

Boka tid för Personlig träning via Måbrarummet gör du genom att mejla info@mabrarummet.se