FÖRELÄSNINGAR

Min matrast – en go´  stund 

Min matrast – en go´  stund  med Ulrika Malmesved, Måbrarummet & Pernilla Johansson, Getgoing

Med den här inspirerande föreläsningen får du och dina medarbetare inspiration, kunskap och verktyg för att använda matrasten på ett sätt som gör att du fyller på med energi utan att slå knut på dig själv. En bra matrast ökar möjligheten till att du ska känna dig stark, hållbar och fylld med energi.

Konceptet har vuxit fram ur våra egna erfarenheter och kunskaper om hur viktig matrasten faktiskt är för att orka hela dagen och minska risken för stressrelaterade besvär. Vår grundtanke är enkel och riktar sig mot nutidens vardagsliv där många av oss har en fullspäckad kalender.

Under föreläsningen pratar vi om de olika delarna inom kost, rörelse och återhämtning. Du kommer till exempel få tips och inspiration på enkla vardagsfavoriter att packa i din matlåda, rörelser att utföra under pausen och hur du kan hitta just din stund för återhämtning under matrasten.

Följ oss på instagram @min_matrast

Välkommen att kontakta Ulrika för mer information och bokning info@mabrarummet.se


Föreläsning om stress och utmattning

 Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom.
Ulrika Malmesved & Antonio Alonso-Villaverde Lozano

På vår gemensamma hemsida Utmattningens labyrint hittar du information om möjligheten att boka in föreläsningar och uppdrag med tema stress och utmattning. Klicka här