Kostrådgivning

Kanske har du tänkt att du vill göra förändringar i kosten för att må bättre? Känns det som ett stort steg att komma igång? Tillsammans kan vi göra så att steget blir lättare att ta.

Ibland kan man behöva kunskap, inspiration och stöd för att komma igång med nya vanor och även stöd för att bibehålla dem. Jag jobbar inte med någon quickfix och inte heller någon diet. I stället vill jag inspirera dig till hållbara hälsosamma matvanor.

Paket med Kostrådgivning

Tre tillfällen som fördelas under 8 veckor. 55 min/tillfälle. På plats eller online.

Du får dessutom ett VIP-kort som ger dig inlogg till ett Kost- och träningsverktyg. Där kan du hitta många inspirerande recept. 10% rabatt på övriga behandlingar/coachtillfällen hos Måbrarummet, samt 20 % rabatt på boken Utmattningens labyrint. VIP-rabatten gäller i två månader från ditt första tillfälle med kostrådgivning. Läs mer under fliken erbjudande om goodiebagen som också ingår tom 20230131. Begränsat antal.

Pris: 2100kr

Ditt första steg är att boka en kostnadsfri konsultation som vi genomför i telefon.

Boka tid

Efter konsultationen väljer du hur du vill gå vidare och vilket stöd just du behöver i din kostrådgivning. Det finns många olika sätt att jobba på och det anpassas efter dig och dina behov.

Så här berättar en kund:

Mycket trevligt bemötande. Kunnig och engagerad rådgivning kring kost med fokus på välmående och energi till arbete, träning och en aktiv fritid. Gett kunskap kring livsmedel och dess påverkan på vårt mående. Jag är supernöjd med min kontakt på Måbrarummet och skulle starkt rekommendera denna tjänst till andra i min omgivning.

Så här berättar en kund:

Ulrikas främsta styrka är att hon lyssnar in den som hon har framför sig. Det märks tydligt att hon har en plan och ett mål med varje möte, men när det behövs är hon flexibel och möter en precis där man är. Hon har en förmåga att tänka utanför boxen och tillvägagångssätten vi använde oss av lämpar sig ypperligt i dagens digitala vardag. Detta, kombinerat med att hon har vänt sina egna erfarenheter av utmattningssyndrom till något positivt, gav mig värdefulla nycklar för att hitta tillbaka till en hållbar hälsa. Det är jag himla tacksam över.” Ellinor

Här kan du läsa mer om Måbrarummets koncept Hälsoramen där det också ingår kostrådgivning.