KOSTRÅDGIVNING

Kanske har du tänkt att du vill göra förändringar i kosten för att må bättre? Känns det som ett stort steg att komma igång? Tillsammans kan vi göra så att steget blir lättare att ta.

Ibland kan man behöva kunskap, inspiration och stöd för att komma igång med nya vanor och även stöd för att bibehålla dem. Jag jobbar inte med någon quickfix och inte heller någon diet. I stället vill jag inspirera dig till hållbara hälsosamma matvanor.

Ditt första steg är att boka en kostnadsfri konsultation. Det gör du genom att skicka ett mejl till Måbrarummet.

Efter konsultationen väljer du hur du vill gå vidare och vilket stöd just du behöver i din kostrådgivning.

Så här berättar en kund:

Mycket trevligt bemötande. Kunnig och engagerad rådgivning kring kost med fokus på välmående och energi till arbete, träning och en aktiv fritid. Gett kunskap kring livsmedel och dess påverkan på vårt mående. Jag är supernöjd med min kontakt på Måbrarummet och skulle starkt rekommendera denna tjänst till andra i min omgivning.

Så här berättar en kund:

Ulrikas främsta styrka är att hon lyssnar in den som hon har framför sig. Det märks tydligt att hon har en plan och ett mål med varje möte, men när det behövs är hon flexibel och möter en precis där man är. Hon har en förmåga att tänka utanför boxen och tillvägagångssätten vi använde oss av lämpar sig ypperligt i dagens digitala vardag. Detta, kombinerat med att hon har vänt sina egna erfarenheter av utmattningssyndrom till något positivt, gav mig värdefulla nycklar för att hitta tillbaka till en hållbar hälsa. Det är jag himla tacksam över.” Ellinor