FÖRELÄSNING

 

”En öppen dörr till bättre hälsa”

I dagens samhälle är det många som är sjukskrivna för stressrelaterad sjukdom.

Jag har själv varit där … stressad, trött, orolig, brist på återhämtning och med en känsla av att inte få livspusslet att gå ihop. Kanske att du också känner igen dig eller inte vill riskera att hamna där? Jag har egen erfarenhet av utmattningssyndrom då jag jobbade som lärare med hög ambitionsnivå och prestationsångest. Mitt läkarintyg blev en början till insikt för att kunna minska stress, bli lugnare och må bättre.

Mitt i livet valde jag att utbilda mig inom stresshantering, kost & träning för att kunna dela med mig av mina personliga erfarenheter, lärdomar samt kunskaper för andra också ska kunna hitta en öppen dörr till bättre hälsa.

Tillsammans med läkaren, Antonio Alonso-Villaverde Lozano, som var min läkare under hela min period med utmattningssyndrom, har jag skrivit boken Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom.

From i höst 2019 erbjuder jag föreläsningen ”En öppen dörr till bättre hälsa”,  en föreläsning med fokus på mina erfarenheter av utmattningssyndrom och mina kunskaper inom stresshantering, kost & träning. Jag brinner för att inspirera dig till att må bra. 

Jag och läkaren Antonio Alonso-Villaverde-Lozano håller också gemensamma föredrag och bokevent med vår bok Utmattningens labyrint i fokus. Läs mer här

Välkommen att höra av dig för mer information och bokning av föreläsning eller bokevent!

info@mabrarummet.se

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Måbrarummet. All Rights Reserved