Föreläsning

 Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom.
Ulrika Malmesved & Antonio Alonso-Villaverde Lozano

Välkommen att boka en föreläsning/event

Vill du också lyssna till författarna till boken, Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom, som i samband med bokreleasen i februari 2019 medverkade i TV 4 Nyhetsmorgon?

En föreläsning där vi berättar om stress & utmattning, om symtom & varningssignaler, prestationsångest & panikångest, om den viktiga frågan som läkaren ställde i samband med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Den frågan som skulle bli början till en viktig insikt …

Läkaren berättar om sitt arbetssätt i mötet med patienter med utmattningssyndrom och du får möjlighet att ta del av fem viktiga punkter för att undvika utmattning. Ett avsnitt handlar om att vara anhörig till någon med utmattningssyndrom. Du har dessutom möjlighet att ställa frågor och få din bok signerad.

Om författarna

Ulrika Malmesved – Läraren som gick in i väggen då de egna prestationskraven gjorde henne sjuk. Där startade en ny resa. Nya värderingar, ett nytt tankesätt och en ny yrkesinriktning, ett liv med hälsan i fokus. Idag jobbar hon i sitt egna företag Måbrarummet i Lidköping. Stresshantering, mindfulness, taktil massage och personlig träning.

Antonio Alonso-Villaverde Lozano – Läkaren som arbetar mycket aktivt med stressrelaterad ohälsa och har utvecklat en egen metod för att förebygga, behandla och följa upp patienter med utmattningssyndrom. Han brinner för att hjälpa sina patienter när livet vänder sig lite upp och ned så att de kan nå sina mål.

Välkommen att kontakta Ulrika hos Måbrarummet för mer information eller boka. Mejla boken@mabrarummet.se

Så här tycker deltagare som varit på vår föreläsning/event.

Tre ord som beskriver vad de fick med sig:

Givande, intressant & trevligt

Hopp, öppning,  framtid

Trivsamt, tydligt, givande

Ärlighet, verktyg, inte ensam

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Måbrarummet. All Rights Reserved