Event om stress & utmattning

Event om stress & utmattningssyndrom

Utmattningens labyrint – En patient & en läkare –
två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom. Idus förlag

Ulrika Malmesved & Antonio Alonso-Villaverde Lozano

Ett event om stress & utmattningssyndrom med författarna till boken Utmattningens labyrint – som i samband med bokreleasen i februari 2019 medverkade i TV 4 Nyhetsmorgon.

På eventet utgår vi från vår bok och pratar om stress & utmattning, prestationsångest, om symtom och varningssignaler, om den viktiga frågan ställde i samband med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Frågan som skulle bli början till en viktig och värdefull insikt …

Läkaren berättar om sitt arbetssätt i mötet med patienter med utmattningssyndrom och du får möjlighet att ta del av fem viktiga punkter för att undvika utmattning. Ett avsnitt handlar också om att vara anhörig till någon med utmattningssyndrom. Du har dessutom möjlighet att ställa frågor och få din bok signerad. En kväll du inte vill missa.

Så här har tidigare deltagare på våra event sammanfattat det:

Intressant, givande, innehållsrikt

Hopp, öppning, framtid

Igenkänning, hopp, öppning

Inspirerande, gav mycket insikter, hoppfullt

Ärlighet, verktyg, inte ensam

Givande, igenkännande, tröstande

Lärorikt, tankeställare, trygg

Trivsamt, tydligt, givande

Helande, igenkännande, hoppingivande

Om författarna

Ulrika Malmesved – Läraren som gick in i väggen då de egna prestationskraven gjorde henne sjuk. Där startade en ny resa. Nya värderingar, ett nytt tankesätt och en ny yrkesinriktning, ett liv med hälsan i fokus. Idag jobbar hon i sitt egna företag Måbrarummet i Lidköping. Stresshantering, taktil massage och personlig träning.

Antonio Alonso-Villaverde Lozano – Läkaren som arbetar mycket aktivt med stressrelaterad ohälsa och har utvecklat en egen metod för att förebygga, behandla och följa upp patienter med utmattningssyndrom. Han brinner för att hjälpa sina patienter när livet vänder sig lite upp och ned så att de kan nå sina mål.

På gång

Vi har under våren 2019 haft fler event runt om i Skaraborg. Efter semestern kommer vi att erbjuda fler föreläsningar om stress & utmattning. Datum och plats uppdateras inom kort.

Så välkommen framöver till ett event om stress & utmattningssyndrom. Ett tillstånd som inte alltid syns utanpå, men som känns så mycket i kroppen. Vi vill bidra till att öka förståelsen för vad utmattning innebär, minska känslan av skuld och skam i samband med sjukskrivning, inge hopp om att även de små stegen i processen bidrar  till att det går att komma framåt. Ett steg i taget.

Driver du ett café/restaurang och vill anordna ett event tillsammans med oss, eller vill du att vi kommer till din arbetsplats eller något annat sammanhang så är du välkommen att mejla boken@mabrarummet.se

Ta hand om dig!

Läs mer om boken

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Måbrarummet. All Rights Reserved