Föreläsning

En öppen dörr till bättre hälsa

Min erfarenhet av utmattningssyndrom ledde till ett nytt tankesätt, nya värderingar och en ny yrkesinriktning. Jag valde att säga upp mig som lärare och utbilda mig inom stresshantering, kost och träning.

Innehåll

I min föreläsning – En öppen dörr till bättre hälsa – delar jag med mig av mina personliga erfarenheter och lärdomar jag fick längs vägen genom utmattningens labyrint samt kunskaper jag har fått genom utbildning inom hälsa. Jag brinner för att inspirera till att andra också ska kunna hitta en öppen dörr till bättre hälsa.

Föreläsning ger dig som lyssnar bland annat kunskap om vad stress är, varningssignaler på stress och varför återhämtning är en så viktig bit i stresshantering. Du får också grundläggande kunskaper om träning och kost för att öka möjligheterna till att må bättre. Och så får du förstås ta del av den viktiga frågan jag fick hos läkaren i samband med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Frågan som skulle bli början till en värdefull och viktig insikt. Och vem vet … kanske att den frågan blir lika avgörande för dig som den blev för mig för att hitta en öppen dörr till bättre hälsa.


Föreläsningen är ca 2 timmar inklusive paus. Självklart kan jag anpassa utifrån era önskemål.

Välkommen att höra av dig för mer information och bokning.

info@mabrarummet.se  eller 070-949 78 40


Tillsammans med läkaren, Antonio Alonso-Villaverde Lozano, som var min läkare under hela min period med utmattningssyndrom, har jag skrivit boken Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom.

Jag och Antonio håller också gemensamma föreläsningar med vår bok Utmattningens labyrint i fokus. Läs mer om det på vår gemensamma hemsida Utmattningens labyrint

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Måbrarummet. All Rights Reserved