TJÄNSTER ONLINE

Måbrarummet kan erbjuda flera varianter av tjänster online där fokus är stresshantering, kost och träning. Allt för att du ska hitta en öppen dörr till bättre hälsa.

Enklast är att du börjar med att boka in en kostnadsfri konsultation för att berätta kort om vad du behöver stöd med. Utifrån det så får du förslag på vad vilka tjänster som kan passa just dig och ditt behov. Tillsammans gör vi en plan som är anpassad efter dig.

Måbrarummet kan erbjuda coachning via telefon eller videomöten. Du kan också arbeta aktivt med din kost och träning via ett webbaserat program.

Det finns många varianter att jobba online. Men en sak är precis likadan oavsett vilken variant som passar dig. Och det är att din hälsa i fokus. Att du ska hitta en öppen dörr till bättre hälsa. Det är du värd.

Du kan boka din kostnadsfria konsultation här

Sagt av kund …

Ulrikas främsta styrka är att hon lyssnar in den som hon har framför sig. Det märks tydligt att hon har en plan och ett mål med varje möte, men när det behövs är hon flexibel och möter en precis där man är. Hon har en förmåga att tänka utanför boxen och tillvägagångssätten vi använde oss av lämpar sig ypperligt i dagens digitala vardag. Detta, kombinerat med att hon har vänt sina egna erfarenheter av utmattningssyndrom till något positivt, gav mig värdefulla nycklar för att hitta tillbaka till en hållbar hälsa. Det är jag himla tacksam över.” Hälsningar Ellinor

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Måbrarummet. All Rights Reserved