Personlig träning – Kom i gång

Kanske har du länge tänkt att du måste börja träna eller äta bättre? Du tänker att du borde, men du börjar inte idag, utan sen … en annan dag … kanske på måndag … efter nyår … när du har semester … efter semestern … eller?

Det är just dig som jag verkligen gillar att inspirera och motivera. Du som tycker att det är ett stort steg att komma igång och träna eller att ändra dina kostvanor.

Men tänk nu om en annan dag  faktiskt är idag. Att IDAG är dagen du bestämmer dig. Det som gör att du tar steget till en möjlighet att må bättre, om det så väl gäller att komma igång med träning eller äta hälsosammare, eller en kombination av båda. Tillsammans kan vi göra att steget blir lite lättare att ta.

Börja med att boka en kostnadsfri konsultation på 20 min, så har du tagit första steget och du är igång. Det gör du genom att ringa, eller skicka ett sms eller mejl med info om att du vill boka en konsultation. Märk ditt mejl med ”PT-konsultation”.

070-949 78 40 info@mabrarummet.se

Tider för personlig träning bokas via mejlkontakt eller sms/telefon. Träningen genomförs på ett gym. Du behöver inte ha medlemskap på gymmet. Har du önskemål om att ha din PT-tid i en separat träningssal så meddela det så går det att ordna.

Du kan boka enstaka timmar eller så bokar du ett paket och får lite rabatt!

.

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Måbrarummet. All Rights Reserved