Personlig träning

Kanske har du länge tänkt att du vill börja träna eller äta bättre? Du tänker att du borde, men du börjar inte idag, utan sen … en annan dag … kanske på måndag … efter nyår … när du har semester … efter semestern .. eller?

Det är just dig som jag brinner lite extra för att inspirera och motivera. Du som tycker att det är ett stort steg att komma igång och träna eller att ändra dina kostvanor.

Men tänk nu om en annan dag faktiskt är idag. Att IDAG är dagen då du bestämmer dig. Det som gör att du tar steget till en möjlighet att må bättre, om det så väl gäller att komma igång med träning eller att äta hälsosammare, eller en kombination av båda. Tillsammans kan vi göra att steget blir lättare att ta.

Börja med att boka en kostnadsfri konsultation, så har du tagit första steget och du är igång. Boka här

Träning genomförs av mig – Ulrika Malmesved – som är personlig tränare hos Måbrarummet. När vi tränar så lånar vi lokal hos Friskis & Svettis i Lidköping. Du behöver inte vara medlem där eller ha träningskort för att kunna boka PT-tid genom Måbrarummet. Vill du sedan träna där på egen hand finns flera alternativ till träningskort hos Friskis & Svettis.

Har du önskemål om att ha din PT-tid i en separat träningslokal så meddela mig det så går det att ordna. Du kan boka enstaka timmar eller så bokar du paket och får lite rabatt.

Boka tid för Personlig träning hos Måbrarummet gör du här

Jag har PT-utbildning från The Academy och är även innehavare av Friskvårdsföretagens licens som PT.

Licens
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2019 Måbrarummet. All Rights Reserved