Kom igång med egen mindfulnessträning

Vill du minska stress och bli mer närvarande i nuet?

Mindfulness LidköpingMindfulness – medveten närvaro – kan hjälpa dig att minska stress och oro, hantera smärta och sova bättre. Du lär dig att upptäcka dina signaler om stress på ett tidigare plan och på så vis bryta den spiralen. Mindfulness är ett sätt att bli uppmärksam och bli bättre på att fokusera, vilket är en bra förmåga i dagens samhälle med mycket input och höga krav på ständig nåbarhet.

Mindfulness kan ge dig den vilan och återhämtning som är en så viktig bit för att må bra. Du är värd att må bra.

Boka tid för att komma igång med egen mindfulnessträning
Det är många som pratar om att de vill komma igång med att träna mindfulness. Ibland stannar det dock vid en tanke. Nu har du möjlighet att boka tid för att du ska komma i gång. Under denna träff inspirerar jag dig till mindfulnessträning så att du kan komma igång.

Sedan väljer du ett program som du köper på egen hand och som du kan träna med hemma. Oftast handlar det om 10-20 min träning om dagen, samt en del vardagsövningar för att vara mer närvarande i nuet. En bra start för att blir mer mindful. Boka här .

Ulrika Malmesved ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness. Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.

mfcplus-logo-jpg_200x122

 

 

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Måbrarummet. All Rights Reserved