Kostrådgivning

Kanske har du tänkt att du vill göra förändringar i kosten för att må bättre? Känns det som ett stort steg att komma igång?

Ibland kan man behöva kunskap, inspiration och stöd för att komma igång med nya vanor och även stöd för att bibehålla dem. Jag jobbar inte med någon quickfix och inte heller någon diet. I stället vill jag inspirera dig till hållbara hälsosamma matvanor.

Ditt första steg är att boka en kostnadsfri konsultation som vi genomför i telefon.

Boka tid

Efter konsultationen väljer du hur du vill gå vidare och vilket stöd just du behöver i din kostrådgivning. Det finns många olika sätt att jobba på och det anpassas efter dig och dina behov.

Vill du efter konsultationen börja med kostrådgivning gör du det genom tjänsten Hälsocoachning

Så här berättar en kund:

Ulrikas främsta styrka är att hon lyssnar in den som hon har framför sig. Det märks tydligt att hon har en plan och ett mål med varje möte, men när det behövs är hon flexibel och möter en precis där man är. Hon har en förmåga att tänka utanför boxen och tillvägagångssätten vi använde oss av lämpar sig ypperligt i dagens digitala vardag. Detta, kombinerat med att hon har vänt sina egna erfarenheter av utmattningssyndrom till något positivt, gav mig värdefulla nycklar för att hitta tillbaka till en hållbar hälsa. Det är jag himla tacksam över.” Ellinor

Här kan du läsa mer om Måbrarummets koncept Hälsoramen där det också ingår kostrådgivning

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Måbrarummet. All Rights Reserved