Hälsoramen

Hälsoramen – Kost, träning & återhämtning

Som Hälsokonsult i Måbrarummet är min vision att bidra till att fler ska få kunskap om att på ett hälsosamt sätt ta hand om sig för att må så bra som möjligt. Att hitta en bra struktur i vardagen som är hållbar på sikt, få en ökad kunskap om kost, motion och återhämtning och framför allt börja ta steg i den riktning som hjälper dig att må bra. Du är värd att må bra.

Att ändra invanda mönster är ingen quickfix, men det går att göra många små förändringar som på sikt leder till mer hälsosamma val i vardagen utan att det känns som en uppoffring. Där dina nya val blir naturliga och självklara på sikt. En hållbar förändring.

Ibland kan man behöva kunskap, inspiration och stöd för att komma igång med nya vanor och även stöd för att bibehålla dem. Tillsammans kan vi göra att steget blir lättare att ta. Och som sagt jag jobbar inte med någon quickfix och inte heller någon diet. I stället vill jag inspirera dig till mer hållbara vanor, som är anpassade till dig och din vardag.

Låter det som något för dig? Då är du välkommen att delta i Måbrarummets individuella koncept Hälsoramen.

Ett koncept där vi genom samtal går igenom din nuvarande situation och hur du utifrån det startläget kan börja ta små steg i den riktning som ligger inom ramen för ditt mål där fokus är hållbara vanor inom kost, träning & återhämtning.  

Innehåll

Upplägget följer en individuell plan med fem träffar under tolv veckor. Coachning kring kost, träning och återhämtning. Uppföljning via telefon och mejl ingår också. Vill du hellre göra alla träffar online så går det också bra.

Varför namnet Hälsoramen? Låter det fyrkantigt? Nej, du kan vara lugn. Det är inte fyrkantigt! Jag vill att du ska se det som en fin tavla. En tavla där du har bilder på det som är viktigt i ditt liv. Det som sätter ramen för att du ska öka möjligheten att må bra. Din egen hälsoram.

Du får dessutom ett VIP-kort som ger dig  inlogg till ett Kost- och träningsverktyg. Där kan du hitta många inspirerande recept. 10% rabatt på övriga behandlingar/coachtillfällen hos Måbrarummet, samt 20 % rabatt på boken Utmattningens labyrint. VIP-kortet gäller i tre månader från ditt första tillfälle i Hälsoramen. Läs mer under fliken erbjudande om goodiebagen som ingår tom 20230430.

Ta första steget på en gång genom att boka en kostnadsfri konsultation eller mejla ditt intresse till info@mabrarummet.se

Boka tid

Pris: 1375 kr/månad som betalas i tre månader.

Hälsar gör Ulrika – Hälsokonsult Måbrarummet

Här kan du läsa recension av deltagare:

Jag har fått verktyg i vardagen som gjort att jag ändrat mina beteenden kring kost, träning och återhämtning allt eftersom under Hälsoramens tid. Inte allt på en gång utan succesivt utifrån mina förutsättningar. Det är ingen quickfix, men skapar hållbarhet över tid och mina nya beteenden är något jag både kan och vill fortsätta med resten av livet.

Ulrika har ställt utmanande frågor som fått mig att tänka till både en och två gånger, samtidigt som hon hjälpt mig att coacha utifrån där jag är och mitt behov.

Hälsoramen har fått mig att bli nyfiken på att utforska mitt tankesätt, beteende och träning som jag inte hade tidigare och som jag är väldigt glad för, inget är svart eller vitt.