Hälsoramen

Hälsoramen – Kost, träning & återhämtning

Kanske har du länge tänkt att du vill börja träna eller äta mer hälsosamt för att må bättre? Du tänker att du ska göra det, men du börjar inte idag, utan sen … en annan dag … kanske på måndag … efter nyår … när du har semester … efter semestern … eller?

Det är just dig som jag brinner lite extra för att inspirera och motivera. Du som tycker att det är ett stort steg att komma igång.

Men tänk nu om en annan dag faktiskt är idag. Att i dag är dagen då du bestämmer dig. Det som gör att du tar steget till en möjlighet att må bättre. Tillsammans kan vi göra att steget blir lättare att ta. Ibland kan man behöva kunskap, inspiration och stöd för att komma igång med nya vanor och även stöd för att bibehålla dem. Jag jobbar inte med någon quickfix och inte heller någon diet. I stället vill jag inspirera dig till mer hållbara vanor.

Låter det som något för dig? Då är du välkommen att delta i Måbrarummets individuella koncept Hälsoramen. Ett koncept där vi genom samtal går igenom din nuvarande situation och hur du utifrån det startläget kan börja ta små steg i den riktning som ligger inom ramen för ditt mål där fokus är hållbara vanor inom kost, träning & återhämtning.  Och som sagt inga dieter, ingen quickfix.

Innehåll

Upplägget följer en individuell plan med fem träffar under tre månader. Coachning kring kost, träning och återhämtning. Uppföljning via telefon ingår också. Du får dessutom ett VIP-kort som ger dig  inlogg till ett Kost- och träningsverktyg, 10% rabatt på övriga behandlingar/coachtillfällen hos Måbrarummet, samt 20 % rabatt på boken Utmattningens labyrint. VIP-rabatten gäller i tre månader från ditt första tillfälle i Hälsoramen.

Varför namnet Hälsoramen? Låter det fyrkantigt? Nej, du kan vara lugn. Det är inte fyrkantigt! Jag vill att du ska se det som en fin tavla. En tavla där du har bilder på det som är viktigt i ditt liv. Det som sätter ramen för att du ska öka möjligheten att må bra. Din egen hälsoram.

Ta första steget på en gång och mejla ditt intresse till info@mabrarummet.se eller skicka ett sms till 070-949 78 40 så hör jag av mig. Givetvis kan du prova att ringa också.

Introduktionspris tom 20201130: 1150 kr/månad som betalas i tre månader.

Hälsar gör Ulrika – Hälsokonsult Måbrarummet

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Måbrarummet. All Rights Reserved