Må bättre med hållbara träningsrutiner

Du kanske någon gång har gjort som så många andra också gör? När du bestämt dig för att börja träna så går du ”all in” och tänker nu eller aldrig … här ska det tränas! Det kanske håller ett par veckor och sedan dyker det upp saker som gör att träningen uteblir. Känner du igen dig? Eller kanske du har svårt att komma igång med träning överhuvudtaget? Känns det som ett stort steg att ta?

Jag jobbar inte med någon quickfix  – jag vill istället inspirera dig till att få hållbara träningsrutiner som gör att din träning blir av och att den är anpassad efter dig och ditt liv.

Känner du att du vill komma igång med hållbara träningsrutiner för att må bättre? Då är den här tjänsten  något för dig! Under detta coachningssamtal går vi tillsammans igenom ditt nuläge och ditt önskade läge. Vi ser över vilka hinder som kan dyka upp, och hur du tar dig an dem, samt vilka resurser du har för att komma igång. Sedan gör vi en plan för dina träningsrutiner som du börjar med för att komma igång med din träning. En träning som är hållbar för dig!