Kost – & motionsdagbok

Vill du få en bättre överblick på vad maten du äter ger för energi och hur måltidens sammansättning av kolhydrater, protein och fett är? Vill du se hur du fördelar dina måltider energimässigt under dagen? Är du nyfiken på vad som händer när du gör förändringar i din kost? Fortsätt då och läs här och se om detta kan vara något för dig.

När jag jobbar med kostrådgivning och träning så använder jag mig av Nutrition Data. Nu har du möjlighet att genom Måbrarummet få tillgång till en egen inloggning till kost- och motionsdagbok.

Då får du tillgång till:

Kostdagbok

Här kan du mata in dagens måltider. Det ger dig en överblick över hur dina matvanor ser ut och vilka justeringar som kan göras för att nå de resultat som just du vill. Du kan se energiinnehåll, måltidens sammansättning och hur måltiderna är fördelade under dagen, samt näring i procent av rekommenderat intag. Du kan spara dina favoritmåltider, så kan du återanvända samma måltider en annan dag.

Motionsdagbok

Här kan du mata in dina träningsaktiviteter och se hur fysisk aktiv du är. Det ger dig en överblick hur balansen är mellan den energi du gör av med och den energi du får genom maten.

Recept

Du får tillgång till många olika recept. Där ser du hur måltiden är sammansatt och vad den ger för energi. En ytterligare tillgång är att du kan lägga in dina egna recept och på så vis se energiinnehåll och fördelning. Ta möjligheten att experimentera med recepten och se vad som händer när du gör justeringar. Du kan spara och även skriva ut dem.

Till programmet som är webbaserat finns en manual så att du enkelt kan lära dig hur du ska göra.

Pris: 3 mån 350 kr, 6 mån 550 kr, 9 mån 700 kr, 12 mån 800 kr

Intresserad? Gör då så här:
Mejla till info@mabrarummet.se. Märk mejlet Kost- och motionsdagbok
Uppge ditt namn och den mejladress du vill registrera.

Inom 24 timmar (helgfri vardag) får du ett mejl från mig med några frågor att besvara för att jag ska kunna registrera dig i programmet. När jag ser att fakturan är betald så ger jag dig en inloggning till programmet.

Vill du ha enskild coachning?

Vill du sedan ha enskild hjälp av mig finns möjligheten att köpa till tjänster med enskild hälsocoachning där du tex kan få tips på måltidscheman, motionsschema, träningsprogram eller annat som handlar om att få dina vanor att bli det naturliga valet. Coachningen kan ske både online eller på plats i Måbrarummet. Första steget är att mejla ditt intresse så tar vi resten därifrån.

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Måbrarummet. All Rights Reserved