Du& med PT

Dags för nya vanor? Att ta ett steg i rätt riktning till ett bättre mående? Svårt att komma igång på egen hand?

Då kan konceptet: Du& med personlig tränare vara något för dig.

Du& en vän, partner, arbetskamrat, syster, eller kanske svägerska … ja någon du vill träna & bli coachad tillsammans med för en hälsosammare livsstil gör detta tillsammans. Ni stöttar och peppar varandra mot era mål individuella mål och med på vägen har ni stöd av mig som personlig tränare.

Varje upplägg är helt anpassat efter er med fokus på ett hälsosammare liv där kost, träning och stresshantering är viktiga nycklar. Det finns möjlighet till träffar med kostrådgivning, coachning och träningspass.

Efter den kostnadsfria konsultation inleder vi med ett coachningssamtal och pratar om ert nuläge och önskat läge, samt gör en analys av kroppssammansättning om ni så önskar. Tillsammans lägger vi sedan upp en plan för hur ofta vi kommer att ses.

Att göra det tillsammans tycker du förmodligen är både roligare & mer inspirerande och att det sedan blir ett billigare pris för PT-tiden när ni är två tycker du säkert också är bra. Så vem ska du göra detta ihop med?

Intresserad? Välkommen då att boka en kostnadsfri konsultation via telefon 070-949 78 40 för att kolla om Du& med PT är något för er.

Tiderna för Personlig träning bokar du genom att ringa till Måbrarummet 070-949 78 40 eller mejla info@mabrarummet.se

Priset är 895kr/tim tillsammans.

Det finns även att boka som paket med flera timmar till lägre pris. Paketpriser: (Priserna är för två personer)

5 timmar 4 250kr – Gäller i 3 månader

10 timmar 8 000 kr – Gäller i 6 månader

Välkomna att anmäla er till Du& med PT där er hälsa är i fokus, hälsar Ulrika – Cert. Kost- & Träningskonsult

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Måbrarummet. All Rights Reserved