Coachning online

Jag har fått allt fler förfrågningar om jag kan erbjuda att coacha online.

Därför känns det nu bra att kunna erbjuda tider för coachning online. Fokus hos Måbrarummet är stresshantering, kost och träning.

Genom coachning kan du bli inspirerad och motiverad att förändra saker i ditt liv så du kan må bättre. Med stöd runt omkring dig ökar chanserna att klara dina nya vanor. Coachning kan passa dig som är beredd att jobba med de förändringar som känns angelägna för att du ska nå ditt mål. Steg för steg i din takt.

Vi pratar om ditt nuläge och ditt önskade läge, vilka hinder du kan träffa på och möjligheterna att ta dig förbi dessa. Vi pratar också om vilka resurser du har för att nå ditt mål.

Vi startar alltid med en kostnadsfri konsultation på 15 min för att du ska kunna utforska om det är något som skulle kunna kännas rätt för dig. Boka här

Så här berättar en kund:

Ulrikas främsta styrka är att hon lyssnar in den som hon har framför sig. Det märks tydligt att hon har en plan och ett mål med varje möte, men när det behövs är hon flexibel och möter en precis där man är. Hon har en förmåga att tänka utanför boxen och tillvägagångssätten vi använde oss av lämpar sig ypperligt i dagens digitala vardag. Detta, kombinerat med att hon har vänt sina egna erfarenheter av utmattningssyndrom till något positivt, gav mig värdefulla nycklar för att hitta tillbaka till en hållbar hälsa. Det är jag himla tacksam över.” Ellinor

 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2020 Måbrarummet. All Rights Reserved